Boomverzorger

Als boomverzorger kan Fluxtuinen veel voor u en uw bomen betekenen. In deze tijd is het van het grootste belang om goed voor bomen te zorgen, zeker als het gaat om beschadigde bomen. Indien uw boom schade heeft opgelopen door storm of andere redenen, kan de boomverzorger ervoor zorgen dat de boom niet verder beschadigd raakt. Als boomverzorger heeft  Fluxtuinen de kennis die nodig is om een boom op de juiste manier te verzorgen.

Een boomverzorger verlengt het leven van uw boom

Een boom kan over het algemeen uitstekend voor zichzelf zorgen, maar door beschadiging of veranderende omstandigheden, kan het nodig zijn om gebruik te maken van een boomverzorger. Indien er in de buurt van de boom gebouwd wordt, kan onze boomverzorger adviseren hoe hiermee om te gaan. Ook kan onze boomverzorger beschadigingen aan bomen behandelen, zodat de boom niet dood gaat. Omdat bomen van levensbelang zijn voor de mensheid, is het van het grootste belang dat er goed voor bomen gezorgd wordt.

Contact

Indien u in het bezig bent van een boom of een aantal bomen, kunt u een vrijblijvende afspraak maken met onze boomverzorger. Hij kan u adviseren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van boomverzorging. U kunt de boomverzorger bereiken door te bellen naar 06 – 44 11 01 62 of door gebruik te maken van het contactformulier op deze site. Ook als uw bomen niet beschadigd zijn, doet u er goed aan om uw bomen periodiek te laten bekijken.


Interessant? Deel deze pagina